torstaina, syyskuuta 09, 2004

Muuta maalle

TV-tietoiskut maakuntien tositarinoista alkoivat 19.8.2004. Aamu TV:n Kuntotalkoot ohjelmassa alkaa kymmenen TV-tietoiskun sarja eri maakuntien maallemuuttajista. Ohjelmasarjan ensimmäinen jakso nähdään torstaina 19.8.2004 klo 6.25. Tietoisku nähdään uusintana samana iltapäivänä TV 2:n puolella.
Ensimmäisenä esittäytyy Varsinais-Suomesta Salon Seudun Kehittämiskeskuksen seutuasiamies Aulis Veteläinen. Mukana myös työyhteisökehittäjä Kari Lintuvuori, päätoimittaja Jarmo Vähäsilta puolisonsa Annelin kanssa.
Etätyö on mahdollisuus, tekniikka toimii kohtuullisen hyvin jopa maaseudulla. Etä- tai pienyrittäjä voi sanella usein itse työehtonsa ja -olonsa, jolloin leipänsä voi hankkia myös tietotekniikkaa hyväksikäyttäen vaikka kotonaan.
Tulevaisuuden pienissä uusyrittäjissä on suomalaisen maaseudun toivo. Heidän myötään kylillä palataan periaatteessa takaisin vuosikymmenien takaiseen tilaan, jolloin kaikissa taloissa ja tönöissä oli pelkästään itsenäisiä yrittäjiä - maanviljelijöitä, käsityöläisiä, kaikenlaista pätkä- ja palveluhomman tekijää.
Lähetä kommentti