tiistaina, lokakuuta 30, 2007

Biojalostamot: Puheista Käytäntöön

Hei, Helge!

Oheinen seminaarikutsu tiedoksesi. Ajattelin osallistua. - Mielenkiintoista nähdä, miten ehkä meidänkin keskustelut ovat myötävaikuttaneet ko. seminaariin.

Allekirjoittanut otti aikanaan ensimmäisenä ja ainoan voimakkaasti esille biojalostamo -käsitteen. Silloin se oli täysin uusi ja nyt jo on yleisessä jakelussa - osoitus nopeasti muuttuvasta maailmasta, jossa elämme.

Tässä tilanteessa on jälleen esillä se, että tutkimustemme ja innovaatioidemme kautta meillä on käsissämme sitä tietoa, jota monet muut tahot vasta hakevat teknologiaohjelmillaan.

Voidaksemme päästä nopeasti eteenpäin ja säilyttääksemme etulyöntiaseman meidän pitäisi saada kumppaneita nopeasti mukaan. Mieluiten kuitenkin aloittamamme yhteistyötahot, siellä asia on alustettu ja synergia- ym. hyödyt ovat ilmeiset.

Meidän osaamispohjamme on kaikkien vuosien uurastuksen jälkeen leveä, tarkoitan tällä koko ryhmää. Pystymme jatkamaan innovatiivista otetta. Jos emme liikaa pidä alkuvaiheessa meteliä, menee aikaa ennen kuin kilpailijat edes saavat langan päästä kiinni. Historiallinen tilanne.

Terveisin,

Elias
Lähetä kommentti