sunnuntaina, lokakuuta 14, 2007

Taloteollisuusyrityksen perusselvitys

Kuhmon kaupunki on varannut Kantolan teollisuusalueelta 1,24 hehtaarin tontin taloteollisuusyrityksen perusselvityksiä varten. Tonttivarauksen ja suunnitellun yhtiön takan on yhtiöryhmä.

Jos selvityksessä päädytään toiminnan käynnistämiseen niin yhtiö rekisteröidään Kuhmoon ja se työllistää 15 - 20 henkilöä. Tehtaan käynnistämiseen liitetään koulutusprojekti.

Pyynnön tonttivarauksesta tekee kuopiolainen Insinööritoimisto Yrityshaku perustettavan yhtiön asiamiehenä. Insinööritoimiston toimitusjohtaja Juhani Korhonen kertoi, että kaavaillun yrityksen sijaintipaikka olisi hyvä, koska lähellä sijaitsee muita tuotantoon sopivia puualan yrityksiä.

Lisäksi alueella ja kuhmolaisella puualan teollisuudella on hyvät logistiset mahdollisuudet entuudestaan.

Tuotantolaitosta varten valittu tontti sijaitsee Sammontakojankadun ja Kuhmo OY:lle johtavan uuden yhdystien kulmauksessa Kuhmon Ikkuna Oy:n puuteollisuushallin kohdalla eli melko keskellä teollisuusaluetta.

  1. Suurin osa tuotantotekijöistä on saatavilla läheltä

  2. Merkittävänä lisänä ovat Woodpoliksen kautta saatavat kehittämismahdollisuudet

  3. Woodpolis on kainuulainen kärkihanke, jonka painopisteitä ovat järjestelmätuotteiden kehittäminen, uutuudet puurakentamisessa sekä nykyaikaisen koulutuksen järjestäminen

  4. Taloudellisuus selvitetään vuoden 2007 loppuun / helmikuu 2008 mennessä

  5. Pitkälle jalostettuun tuotantoon suuntaavan yrityksen perustamismahdollisuudet selvitetään
Yrittäjäryhmän yhteydenotto on tuore, kertoo KS 26. syyskuuta 2007. Asiamiehenä toimiva Insinööritoimisto Yrityshaku teki varauspyyntönsä syyskuun alkuviikoilla. Selvityshankkeella on aikaa helmikuuhun saakka, mutta tarkoituksena on viedä se läpi tämän vuoden loppuun mennessä.

Tonttivaraus on voimassa helmikuun 2008 loppuun saakka. Varatun tontin puusto on poistettu jo 1990-luvulla, alue on tasattu ja pinta suoritettu.


INSINÖÖRITOIMISTO YRITYSHAKU

Osoite: PL 14
70201 KUOPIO
Puh: (040) 9100926Y-tunnus:

1381542-8

Toimialat: Konsultointipalveluja

Lähetä kommentti