sunnuntaina, marraskuuta 04, 2007

Andritz Kotkassa

Andritzin lasisienäinen toimipiste sijaitsee Kotkassa, entisessä Karhulassa. Andritz Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajaista.

Liikevaihto on runsaat 500 miljoonaa euroa. Henkilökunnan määrä noin 1 100. Maailmanlaajuisesti Andritz-konsernissa on henkilöstöä 11 000.

Andritzin Kotkan yksikkö on konsernin suurin bisneskeskus Suomessa. Sen tärkeimmät toiminnot ovat teknologian kehittäminen, laite- ja tehdassuunnittelu, myynti sekä projektien toteutus.

Kotkan yksikössä työskentelee 320 henkeä. Rekrytointitarvetta on erityisesti osaaville insinööreille ja diplomi-insinööreille.

Työtehtävät ovat kansainvälisiä, sillä Andritzilla on projekteja lähes kaikilla mantereilla. Tiimityöskentelytaidot, vahva osaaminen ja halu kehittyä ammattilaiseksi ovat kansainvälisessä työympäristössä työskenneltäessä tarpeen.

Hyvä englannin kielen taito ja matkustusvalmius ovat avoimen mielen lisäksi työssä tarpeen.

Tekniikan tohtori Pasi Miikkulainen siirtyi TKK:n projektitutkijasta Andritzin kehitysinsinööriksi.

Haluan keskustella Andritzin kanssa bioetanolin valmistukseen liittyvistä asiosita. Andritz ja UPM kehittävät yhdessä biodieselin tuotantolaitosta. Tässä vaiheessa ei ole vielä julkista päätöstä laitoksen sijoituspaikasta.


Lähetä kommentti