tiistaina, marraskuuta 13, 2007

Konsensuksen murskaajia suuryrityksiin

E: “Globaali tuotekehitys on toisaalta vahvuus, toisaalta vie aikaa ja jähmettää. Mitään ei voi viedä markkinoille ilman jonkinasteista konsensusta.”

H: Suuret yritykset tarvitsevat konsensuksen rikkojia. Muuten organisaatiot jatkavat "Corporate Memory’n" kaavaa noudattaen “Business as Usual". Meidän täytyy oivaltaa roolimme muutoksen tekijöinä. Kankeat ja jähmettyneet organisaatiot tarvitsevat innovaatioita edistävän mikroilmaston kehittäjiä. Pienten askelten politiikalla globaalit innovaatiot voivat edetä käytäntöön myös nopeasti. Pohdimme verkottuneen yhteistyön mallia ja tarjoamme sitä konepajoille. Sen avulla kumppanimme voi hetkessä nousta pelinrakentajaksi biojalostamo-asiassa.

E: “Organisaatiot kehittyvät pienin harppauksin…” – silti teknologiat ja ihmiset voivat uudistua, jos halutaan ja haluamme. Kaikessa yksinkertaisuudessaan PMEU tarjoaa uuden tarkastelunäkökulman, uuden tavan tehdä lisää innovaatioita. Odotan mielenkiinnolla Helgen synteesiä ja tarjousluonnosta.Lähetä kommentti