keskiviikkona, marraskuuta 07, 2007

USA:n rakentajien taivas pimenee | Uutinen | Kauppalehti Online

Helge: Valpas raha pakenee meilläkin asuntorakentamisesta toimitilarakentamiseen, joka on edelleen vilkasta pääkaupunkiseudulla.

USA:n rakentajien taivas pimenee | Uutinen | Kauppalehti Online: "USA:n rakentajien taivas pimenee Tiistai 06.11.2007 klo 23:59 (päivitetty ke 13:15) Kauppalehti Online Rakennuskohde New Yorkin 622 8th Avenuella 40. kadun korkeudella. Rakennuskohde New Yorkin 622 8th Avenuella 40. kadun korkeudella.

Suuret amerikkalaiset kodinrakentajat Beazer Homes ja Hovnanian Enterprises kertovat edelleen rapautuvista asuntomarkkinoista. Ne varoittivat tiistaina tulosten nopeasta heikkenemisestä. Beazer varoitti, että sen neljännen neljänneksen toimitukset laskevat 40 prosenttia viime vuodesta.

Uusien tilausten määrä on pudonnut yli 50 prosenttia, koska asiakkaat peruvat kauppojaan. Asuntolainojen myöntämistä on kiristetty niin paljon, että uusien ja vanhojen asuntojen myynti putoaa voimakkaasti myös vuonna 2008. Hovnanian kertoi sekin kauppojen peruuntumisista, sillä niitä on nyt 40 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin."
Lähetä kommentti