maanantaina, helmikuuta 11, 2008

Yritysblogi metsakoneet.fi

metsakoneet.fi: "REIJO LAHTONEN: BLOKI - PÄIVÄN SANA! (2008-02-11 01:11:24)
http://reijometsa.blogit.kauppalehti.fi/

Helge: Mielenkiintoinen uusi blogi Kauppalehdessä. Reijo Metsä on vahvasti mukana Metsäkoneet yrityksessä. Minäpä haastattelen häntä lähitulevaisuudessa. Yryitysbloggaaminen on edelleen harvinaista meillä. Nimesin Reijon "Metsäksi". Oikea nimi on: Reijo Lahtonen!

Kauppalehti on mielenkiintoinen aviisi. Siellä käydään kohtuullisen kovaa nettikamppailua Taloussanomia vastaan. Sivustoja on kehitetty palvelemaan lukijoita. Sielläkin toimii samat ajatukset kuin täällä 'meidän ikiomalla keskustelupalstalla' - Onhan mahtava, että käyttäjäkunta itse luo mielenkiintoista sisältöä itselleen.

Helge: Katsotaan, mistä metsäkoneissa keskustellaan.

'FTC' - projekti etenee - tällä viikolla pidetään miittinkiä 'layout' tiimin kanssa. Keskustelupalstat toki jatkavat olemistaa - nehän ovat sivuston sydän. Hypätään keskustelupalstasta lisäksi uuteen ulottuvuuteen -Blokeihin. Eli innokkaimmat kirjoittajat saavat mahdollisuuden kirjoittaa hieman laajemmin näkemyksiään asioista. Itse olen 'antautunut' tuonne Kauppalehden maailmaan koekaniiniksi.

Helge: Ihan hyvä!

Sinne kirjoittamiani juttuja voipi paitsi lukea, niin myös kommentoida. Kauppalehden statistiikka on mielenkiintoinen - siellä liikkuu kohtuullisen paljon porukkaa - politiikan maailmasta sekä sijoitusrintamalta. Sieltä on saatava porukkaa vierailemaan myös täällä 'meidän maailmassa'... Tiedon kulkua ei mikään saa rajoittaa -avoimuus ja rehellisyys kun yhdistetään, niin avot - hyvä tästä tulee..."

Helge: Selkeä tavoite bloggaamiselle. Sosiaalisen vuoropuhelun lisäksi yrittäjän hyötynäkökulma. Reijo Lahtonen tuntui tutulta ja niinhän sieltä nousi esille tuttu kasvo Keski-Suomesta. Tämä ennakoi uutta aikaa. Olen pitänyt metsäalaa konservatiivisena, muuta Reijo Lahtonen yhdistää perinteistä "metsää" ja "sosiaalista mediaa". Metsäkoneille ja palveluille on annettu kasvot. Reijo on toiminut alalla pitkään.


metsakoneet.fi - Reijo Lahtonen Oy

Reijo Lahtonen, 43 v

  • Liikkuva konekauppias Keski-Suomesta
  • Metsäkonekaupan parissa vuodesta 1994 lähtien
  • Yrittäjänä 1.1.2004 alkaen

Myy-osta-tai vaihda. Soita minulle

0400-241 371

Konekauppias näkökulma:

  • Otan myyntitoimeksiantoja yksityisiltä koneenomistajilta. Toimintamalli kuten kiinteistön välittäjillä
  • Keskityn metsäkoneurakoitsijoiden kalustoon: motot, ajokoneet sekä koneiden siirtoautot
  • Kauppaa teen paitsi kotimaassa niin myös vientimarkkinoille. Suomalaisten Yrittäjien koneita olen myynyt
    • Venäjälle, Viroon, Latviaan, Tsekkiin, Slovakiaan, Ranskaan, Saksaan, Belgiaan, Italiaan, Ruotsiin, Espanjaan, Irlantiin ja Englantiin
  • Toiminnan tärkein kulmakivi on Avoimuus ja Rehellisyys.
  • Luottamuskauppaa, mikä korostuu varsinkin vientimarkkinoilla - yksikään kone ei siirry omistajan pihapiiristä, ennen kuin rahat ovat turvallisesti myyjän tilillä.
Lähetä kommentti