lauantaina, maaliskuuta 08, 2008

Versowood Group suuntaa puupakkauksiin

Muistellaan vanhoja. Kirjoitin alla olevan tekstin vuonna 2008. Sen jälkeen sahateollisuudessa on tapahtunut paljon. Miten tämä hanke on edistynyt?

Vesowood Group on ostanut Valkeakoskella puupakkauksia valmistavan Valkeakosken Laajapuu Oy:n koko osakekannan.

Pyörähdin tällä viikolla Tampereella ja sain tiedon tästä 5.3.2008. Versowood lisää kaupan myötä panostustaan puupakkausteollisuuteen.

Porissa toimiva Sivuhonka Oy on valmistanut pakkauksia teollisuudelle ja kaupalle sekä tehnyt puutavarakauppa Porissa 30 vuotta. 

Palveluihin kuuluvat: laadukkaat pakkaukset ja kuormauslavat, sahatavara, paneelit, listat myös painekyllästettynä, laiturien valmistus ja asennus, naulat, ruuvit ja naulaimet.

Valkeakosken Laajapuu aloitti kuormalavojen valmistuksen kolme vuotta sitten, ja tuottaa tänä vuonna kaikkiaan 2,2 miljoonaa kuormalavaa. Suomen koko lavamarkkina on noin kymmenen miljoonaa uutta lavaa vuodessa.

Tehty kauppa kasvattaa myös Versowood konsernin sahatavaratuotannon jatkojalostustoimintaa sekä parantaa toimintaedellytyksiä pitkällä aikavälillä, kommentoi Versovood Groupin toimitusjohtaja Ville Kopra.
  • Versowood-konsernin liikevaihto oli viime vuonna (2008) 245 miljoonaa euroa.
Lähetä kommentti