tiistaina, joulukuuta 08, 2009

Innovaatiojuna 13.1.2009 ilmoittautuminen

Nyt se liikkuu. Puolet kapasiteetista myyty kello 23.

Innovaatiojuna: "Innovaatio juna lähtee Helsingistä 13. tammikuuta klo 6:30 kohti Oulua. Matkaa varten on varattu ryhmälle pendoliinon koko businesluokan vaunu ja kokoushytti. Näillä näkymin meillä on hyvät liikkuvat datayhteyden VR:n puolesta ja paljon innostunutta porukkaa tulossa mukaan. Paluumatkalle lähdetään toisella pendolinolla klo 17:45ja takaisin Helsingissä ollaan klo 23:36.

Ryhmässä ei ole yleisöä tai osallistujia, on vain järjestäjiä. Ilmoittautuneet edustavat omaa osaamistaan ja innostustaan, eivät niinkään organisaatioitaan. Virallinen ilmoittautuminen käynnistyy tiistaina 8.12.2009 (noin. klo 21 illalla) ja jatkuu 12.12.2009 klo 12:00 saakka. Mukaan mahtuu 47 ihmistä, mutta sponsoreita varten ja muuten varmuuden vuoksi otetaan nyt ensimmäiset 35 ilmoittautumista heti varmoina ja sen jälkeen tulevat pääsevät jonoon.

Näillä näkymin junaan on saatu sen verran sponsoreita, että junamatkan kulut saadaan katettua. Ilmoittautumisen yhteydessä ei siis peritä maksua, mutta ihmisiä pyydetään varautumaan enintään 30 euron maksuun, joka tarvittaessa kerätään jälkikäteen, mikäli jotain muita kustannuksia (esim. ruokailu tai kuljetukset Oulussa) syntyy.

Mikäli haluat ilmoittautua nimettömänä voit tehdä sen nick-namella, mutta hämmennyksen välttämiseksi voisit tällöin ilmiantaa itsesi kuitenkin ilmoittautumisten keräilijälle Antti Poikolalle antti.poikola miu gmail.com tai 044 337 5439. Ilmoittautumiset otetaan tässä vaiheessa sitovina, mutta mikäli yllättävästi tulee syy perua osallistuminen, niin siitä pyydetään ilmoittamaan myöskin Antille, jotta mukaan mahtuu joku muu onnekas."
Lähetä kommentti