lauantaina, heinäkuuta 03, 2010

Teemu Pääkkönen Kajaanista

june29_2010 070 Tein viime talvena julkisen lupauksen siitä, että kirjoitan henkilöistä, jotka toimivat verkossa, sosiaalisessa mediassa ja yritystoiminnassa.

Olemme olleet Twitter-kavereita Teemun kanssa, mutta en kainuulaisesta sukunimestään huolimatta osannut sijoittaa häntä tänne.

Kuvat tarkentuvat vähitellen. Olen vasta päässyt alkuun. Haluan palauttaa sosiaalisen median alkujuurille. Alustat ovat arvottomia ilman aktiivisia ja innostuneita ihmisiä. Tästä lähtökohdasta kehitän profilointia ja henkilökuvausta.

Teemu kirjoittaa aktiivisesti Sometussa, mutta emme olleet kavereita siellä tähän mennessä. Facebookia en ole tarkastanut ja LinkedIn on myös auki tätä kirjoittaessani. Rakennan tavoitteelliseesti Pohjois-Suomen Thinktank-verkostoa ja siksi kirjaan Teemun tiedot Innovaatiojunan henkilöluetteloon.

Profiloin verkkoläsnäolon mukaan

Teemu Pääkkösen profiilitiedot löytyivät Soemtusta, jossa hän kirjoittaa näin:  “Kylläpäs onkin kovin tutun kuuloisia kokemuksia. Tästä sen huomaa, että ei ole haasteidensa kanssa yksin, vaikka niin välillä tuntuukin. Olen täysin samaa mieltä siinä, että ilman innostusta ja omaa aitoa kiinnostusta asiaan, on mahdotonta luoda jotain uutta. Tunnettu tosiasiahan se on, että sitä kuuluisaa resurssia ollaan ensimmäisenä aina kysymässä, kun oppilaitoksessa ruvetaan kehittämään uusia opetus- ja oppimismenetelmiä. Mutta onneksi tämä ei pidä (läheskään) kaikkien kohdalla paikkaansa. Löytyy myös paljon niitä innostuneita, jotka näkevät uusien menetelmien ja välineiden hyödyn. Kaikkein tärkein asiahan on (tai ainakin pitäisi olla) se, että kuinka opiskelijaa tuetaan mahdollisimman hyvin hänen oppimisprosessissaan. Ja sekin pitää muistaa kaiken innostuksen keskellä, että niiden, jotka intoilevat uusista menetelmistä ja välineistä, tulee osata esittää niiden hyöty muille. Tätä työtä varmasti täälläkin "pyörivistä" ihmisistä hyvin moni tekee.”

Teemun mielenkiinnon kohteet sosiaalisessa mediassa (Your special intrests on social media):
  • Kaikki oppimiseen liittyvä kiinnostaa aina...

Kuka olet? (Who are you?):

  • Ammatillisen koulutuksen parissa toimiva projektipäällikkö, työnkuvaan kuuluu pedagoginen sekä verkko-oppimisen kehittäminen
  • Name Teemu Pääkkönen Twitter
  • Location Kajaani, Finland
  • Bio Pedagogic developer. Working in the field of vocational education.
Lähetä kommentti