lauantaina, tammikuuta 14, 2012

Lehdet sähköistyvät

Lehdet sähköistyvät. Digitaalinen valtaa alaa. Virtuaaliset versiot ovat printtitalojen huomion kohteena. Minuakin digitaaliavaruus kiinnostaa, on kiinnostanut kauan.

Etsin ratkaisua sille, miten pieniä tai näkymättömiä asioita, tapahtumia ja ilmiöitä voi kuvailla ja kuvata värikkäästi. Kuinka tuon esille sellaista, jota ei ole?
Sain 15.1.2012 hyviä vinkkejä Qaikussa:
 Hyvä vinkki sinulta [Jaana] "sellaista mitä ei ole" eli jotain uutta. Halusin haastaa ajatteluamme käsittämättömän suuntaan. Ymmärtämättömyyden rajamaille. Haluan katsoa pimeyteen ja liikkua tyhjyydessä. Yhtenä ideana oli astua itsensä ulkopuolelle ja katsoa tyhjästä olevaa ja yrittää ymmärtää oikein pieniä asioita ja muutoksia. Persoonalliuuden jakaminen sivupersoonan avulla. Tehkää full scale ihmiskoe kotisohvallanne. Skitsoqaikuharjoitus ;) @visualradio kun nyt tuon lukemisen itse tulin gallupiisi tyrkänneeksi, niin https://twitter.com/#!/raesmaa/status...

Näkyyköhän muuten muille tuossa minun replyni @raesmaa:lle...

Kokeilin Safarilla, eikä näy. En saanut Twitterin käyttöliittymällä enää oman replyni urlia eli suoraa linkkiä siihen. Se reply oli kuvallinen vain tekstillä, että Gazzaniga parhaillaan luvun alla, ja kuvana tuo: http://twitpic.com/87ih5k . - Puute Twitterin käyttöliittymässä siis todennettu.
Lähetä kommentti