tiistaina, kesäkuuta 19, 2012

Finnmetko

Metsänomistajille on tarjolla ajankohtaisia työnäytöskohteita mm. puupolttoaine tuotannon, taimikon hoidon, lannoituksen, ensiharvennusten, pehmeiden kohteiden ja energiapuunkorjuun merkeissä. Maan- ja metsänomistajilla on mahdollisuus tutustua näyttelyssä laajaan ympärivuotiseen rakentamisen, tien- ja ympäristönhoidon menetelmä- ja kalustotarjontaan.Lisätietoa näyttelystä osoitteessa www.finnmetko.fi.

Järjestämme [Kainuun Metsäkeskus messuille bussiretken Kainuusta. Kuljetukset järjestetään Suomussalmen ja Kuhmon suunnalta. Retki on avoin kaikille metsänomistajille ja metsäalan toimijoille. Retken hinta on 100€/hlö. Hinta sisältää bussikuljetuksen, majoituksen (Scandic, Jyväskylä), liput messualueelle molempina päivinä sekä kahvit.
Sitovat ilmoittautumiset 20.8.2012 mennessä Suomen metsäkeskukseen p. 044 7104 219/Anne
Palkki tai p. 044 7104 211/Jari Kemppainen sekä kamk@metsakeskus.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tervetuloa mukaan.
Reissun alustava ohjelma:
to 30.8.
klo 6:30 Lähtö Kajaanin linja-autoasemalta. Matkalla tietoisku mm. metsäkeskuksen uudesta hankkeesta: Energianeuvontaa metsiin ja kiinteistöihin Kainuussa
Lounastauko
klo 13 – 17 Tutustuminen FinnMETKO -messuihin

klo 18 Majoittuminen, Hotelli Scandic, Jyväskylä
pe 31.8.
Aamupala hotellissa

klo 9 Lähtö hotellista FinnMETKO -messuihin
Omatoimista tutustumista näyttelyyn

klo 14:30 Paluumatkalle lähtö
Näyttelyn kertausta ja ajankohtaisia metsäasioita

Päivällistauko
n. 20:30 Paluu Kajaanin linja-autoasemalle
Lähetä kommentti