perjantaina, tammikuuta 04, 2013

Tommi Ruha Kuhmo Oy:n uusi toimitusjohtaja

kuhmo

Kuhmo Oy valmistaa lähes kaikkia sahateollisuuden tuotteita tavanomaisista dimensioista asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityihin tuotteisiin. Lisäksi yritys tarjoaa jalosteita yhteistyössä paikallisten jalostavien yritysten kanssa.

Mieleeni tulee Woodpolis-hanke, jonka tähtäimessä on puurakentamisen edistäminen.

Valmistamme kilpailukykyisiä tuotteita lähes kaikille puuteollisuuden sektoreille Kotimaan lisäksi toimitamme tuotteitamme Läntiseen Eurooppaan, Pohjois-Afrikkaan ja Kauko-itään.

“UPM:n Kajaanin sahan historia oli päättymässä kesällä, mutta kuusamolainen Pölkky Oy osti sen. Se oli suuri, hieno teko. Kuhmo Oy puolestaan teki kuluneena vuotena pitkän historiansa tuotantoennätyksen. Molemmat yritykset ovat alansa huippuja. Jatkuvilla investoinneilla ne ovat säilyttäneet kilpailukykynsä. Samalla ne ovat taanneet satojen työpaikkojen säilymisen, kirjoittaa Ahti Saarela Kainuun Sanomat kolumnissaan.

Bio-energia

Nettisivuillaan Kuhmo Oy kertoo: “Tuottamamme sahanpurun pyrimme jalostamaan briketiksi, joka on monikäyttöinen kiinteä polttoaine. Pääkäyttökohteita ovat priimaus matalaenergiaisen polttoaineen energiahyötysuhteen parantamiseksi ja pienvoimalaitoksissa peruspolttoaineena.”

Biopolttoaineita koskevissa asioissa pyydetään ottamaan yhteyttä Lauri Nakariin.

Uusi toimitusjohtaja 2013

MMM Tommi Ruha on Kuhmo Oy:n uusi toimitusjohtaja. Kuhmo Oy:n hallitus on nimittänyt hänet tehtävään vuoden alusta alkaen. Tommi Ruha toimii samalla myös Juntinsalo Oy:n toimitusjohtajana. Aiemmin Ruha on toiminut Kuhmo Oy:n kehitysjohtajana. Ennen siirtymistään Kuhmo Oy:n palvelukseen Ruha on työskennellyt Vapo Oy:n polttoaineliiketoiminnoissa ja Ponsse Oyj:ssä.

Yrityksen nykyinen toimitusjohtaja Lauri Nakari jatkaa asiantuntijatehtävissä helmikuun loppuun saakka, kunnes siirtyy eläkkeelle.

Nettikirjoitteluista päättelen, että kainuulaiset pitävät uutta johtajaa hyvänä tyyppinä, jonka vastuulle lankeaa yrityksen luotsaaminen loistavasta menneisyydestä tulevaisuuteen.

“Tuntematon” kommentoin “Kainarin” –sivuilla näin: Maa-ja metsätaloustieteiden maisteri Tommi Ruhan ensimmäinen työpaikka oli Kajaani Automatiikka Oy, jossa hän työskenteli markkinointitehtävissä. Kajaani Automatiikan ja Ponssen fuusion jälkeen Tommi jatkoi ulkomaisissa yksiköissä ollen mm. Ponssen Englannin yhtiön toimitusjohtaja. Lopulta hän nousi lyhyeksi aikaa konsernin toimitusjohtajaksi. Varsin pätevä mies.

Lähetä kommentti