keskiviikkona, elokuuta 13, 2014

Insteam Consulting

Insteam Oy

Tarkastus- ja laadunvarmistuspalveluita

Insteam Oy on FINAS-akkreditoituTurvallisuus- ja kemikaaliviraston ja Työ- ja elinkeinoministeriön hyväksymä, kotimainen tarkastus- ja laadunvarmistuspalveluita tarjoava yritys. 
Palvelemme Suomessa kaikilla teollisuuden- ja julkishallinnon toimialoilla. Toimimme laadunvarmistuspalveluiden osalta myös  ulkomaankohteissa. 
Nopeasti laajenevan yrityksemme toimipaikat sijaitsevat Turussa, Kotkassa, Kuopiossa, Tampereella ja Harjavallassa. Näin varmistamme joustavan ja tehokkaan toiminnan tarkastuspalveluissa.
Tarkastamme painelaitteita, putkistoja, säiliöitä ja erilaisia mekaanisia laitteita sekä sähkölaitteistoja, joiden vaatimustenmukaisuudesta annamme lakisääteisen tarkastustodistuksen.
 Lisäksi teemme Trafin valtuuttamana laitoksena alusten painelaitetarkastuksia. Laadunvarmistuksessa arvioimme tuotteita tai prosesseja asiakkaan asettamien erityisvaatimusten mukaan.
Luottamus palveluitamme kohtaan on syntynyt ammattitaitoisen ja laadukkaan toiminnan tuloksena. Toimintamme perustuu luotettavuuteen, arkijärkeen ja kustannustehokkuuteen.
Yritys hakee myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia palvelukseensa.
Lähetä kommentti