torstaina, elokuuta 21, 2014

Tekes sai 30 miljoonaa

Tämä viikko toi hyviä uutisia suomalaisille yrityksille ja yhteiskunnalle. Elokuun aikana esillä olleet lisäleikkaukset Tekesin rahoitusvaltuuksiin peruttiin.

Tekes halusi mukaan keskusteluun myös asiakkaidemme äänet. Siksi keräsimme yritysjohtajien nimiä, jotka halusivat ilmaista kantansa Tekesin rahoituksen merkityksen puolesta.

Reilussa vuorokaudessa saimme pontemme taakse noin 70 yritysjohtajaa, jotka edustavat yrityksiä nopeasti kasvavista startupeista suurimpiin pörssiyhtiöihin.

Haluan kiittää kaikkia yritysjohtajia arvokkaasta tuesta. On hienoa tietää, että asiakkaamme jakavat näkemyksen Tekesin merkityksestä yhteiskuntaa ja taloutta uudistavana voimana.

Toteutuessaan rahoitusvaltuuksiemme 30 miljoonan euron lisäleikkaus olisi leikannut suoraan suomalaisia innovaatiota, joita Tekesin rahoitus tutkimusten mukaan synnyttää.

Suomi tarvitsee juuri nyt lisää vientituloja. Siksi on hyvä huomata, että Tekesin asiakkaana olleiden pk-yritysten vienti on kasvanut vuosittain 20 prosenttia.

Kasvuyritykset ovat isossa roolissa, kun taloutta uudistetaan. Tekesin rahoitus on auttanut kasvuyrityksiä maailmalle ja auttanut yrityksiä saamaan jatkorahoitusta.

Tekesin rahoituksen merkityksen tunnusti paljon Suomeen sijoittaneen London Venture Partnersin Paul Heydon TechCrunch-verkkolehdessä. Heydonin mukaan suomalainen yritystukijärjestelmä on paras, minkä hän tietää.

http://www.tekes.fi/nyt/blogit-2014/pekka-soini-nyt-tarvitaan-kaikki-voimat-taloutta-uudistamaan/

Lähetä kommentti