torstaina, huhtikuuta 09, 2015

Puumessut 2015 Bioenergia Jyväskylässä


Puu ja Bioenergia 2015 -messut järjestetään jo 14. kerran Jyväskylän Paviljongissa 2.-4.9.2015!
 
Puualan johtava tapahtuma kokoaa alan toimijat Jyväskylään laajempana kuin koskaan. Jyväskylän Messut Oy osti Puuntyöstö -messut Lahden Messut Oy:ltä ja liitti sen osaksi Puumessuja. Näin syntyi Suomeen yksi koko puualan arvoketjun kattava tapahtuma, mikä täyttää näytteilleasettajien ja kävijöiden pitkäaikaisen toiveen.

Toteutuneen kaupan myötä pystymme tarjoamaan entistä paremman tapahtuman viemään puualaa Suomessa kokonaisvaltaisesti eteenpäin. Jatkossa löydät Jyväskylästä tapahtuman, jossa koko puuala on kannosta pöydänjalkaan aidosti mukana.
 
Samaan aikaan perinteisten Puumessujen kanssa järjestetään itsekin jo perinteeksi muodostuneet Bioenergiamessut. Mukana ovat mm. bioenergian raaka-aineet ja niiden valmistus, valmistusmenetelmät ja -laitteet, polttolaitokset, voimalaitokset ja polttoainetuottajat.

Messuohjelmassa on joka päivä herättelyä, innostusta ja aktivointia. Tule ja inspiroidu, tietoiskulavalla esiintyvät mm. Mato Valtonen, Pasi Rautiainen ja Sampo Kaulanen!

Tutustu tapahtuman antiin jo ennakkoon, niin saat messukäynnistäsi enemmän irti! Listan näytteilleasettajista, ohjelman ja paljon muuta tietoa löydät osoitteesta www.puumessut.fi tai www.bioenergiamessut.fi
Messut ovat avoinna ke-to 2.-3.9. klo 10-17 ja pe 4.9. klo 10-16.
 
Voit seurata Puu ja Bioenergia -messujen kuulumisia myös sosiaalisessa mediassa: Facebookissa, Twitterissä ja LinkedIn:ssä. Lähetä kommentti