maanantaina, elokuuta 24, 2015

Kovaa rautaa ja innovatiivisia ratkaisuja

 Lehdistötiedote - Vapaa julkaistavaksi 24.8.2015

Kovaa rautaa ja innovatiivisia ratkaisuja

Kansainväliset Puu ja Bioenergia 2015 -messut esittäytyvät kolmen synergisesti lähekkäin olevan teeman alla: puuteknologia, puuntyöstö ja bioenergia. Jo 14. kertaa järjestettävä tapahtuma on laaja-alaisempi kuin koskaan.



Luvassa on järeitä sahakoneita ja joustavia puuntyöstölinjoja. Reilun 150 näytteilleasettajan osastoilla on esillä yli 400 toiminimen tuotteita ja palveluita roboteista puuntyöstöteriin, kuorimakoneista konenäkösovelluksiin, mittauslaitteista automaatiojärjestelmiin ja kalusteheloista pintakäsittelyaineisiin.

Unohtamatta kaikkia niitä tuotteita, mitä puusta tänä päivänä valmistetaan: puutavaraa, puulevyjä, sellua, paperia, kartonkia ja näistä valmistettuja tuotteita, kemian- ja lääketeollisuuden raaka-aineita tai energiaa.

Näyttelyä täydentää metsä- ja puuklusterin tiivis ohjelmatarjonta konferensseineen ja seminaareineen. Esimerkiksi Future Forest & Design -seminaarissa paneudutaan puupohjaiseen biotalouteen nyt ja tulevaisuudessa.

Syysriihessä kuullaan 3D-tulostusmahdollisuuksista ja Puuteollisuuspäivässä lean-toimintavan hyödyntämisestä puuteollisuudessa.

Kansainvälinen Bioenergiakonferenssi kokoaa paikalle osanottajia kaikista maanosista. Kaukaisimmat puhujat tulevat Australiasta, Japanista, Sudanista ja Kanadasta, mikä kertoo biomassoihin liittyvän energiatuotannon ja -käytön olevan päivänpolttava kysymys globaalisti.

Myös tietoiskut kuuluisine keynote speakereineen – Mato Valtonen, Pasi Rautiainen ja Sampo Kaulanen – sytyttävät yleisön takuuvarmasti jokaisena messupäivänä.

Puu ja Bioenergia 2015 -messut ovat avoinna Jyväskylän Paviljongissa keskiviikosta perjantaihin 2.-4.9.2015.

Lisätietoja Puu ja Bioenergia -messuista:

myyntijohtaja Jyri Siekkinen, puh. 014 334 0029, 050 522 9911, jyri.siekkinen@jklmessut.fi, www.puumessut.fi, www.bioenergiamessut.fi

Ei kommentteja: