keskiviikkona, tammikuuta 30, 2008

Mekaanisen Puunjalostuksen Koneet ja Laitteet

Suomen vihreäitä kultavarantoja, metsiä, on jalostettu Passimon mekanisointilaitteilla vuodesta 1989 lähtien. Mihin sahan terä kosketuksensa päättää, siitä Passimo aloittaa.

Helge: Teimme Passimon kanssa yhteistyötä Ranskassa 90-luvulla.

Tehokas sahatavaran jatkojalostus perustuu tutkittuun ja käytännössä koettuun osaamiseen. Mekanisointilaitteiden tehtävä on tuottaa tulosta omistajalleen, nyt ja tulevaisuudessa.

Helge: Linjojen rakentaminen vaatii projektiosaamista.

Vuosikymmenten kokemus on perusta, jonka avulla rakennamme tuotteemme. Jatkuva koulutus ja tuotekehitys ovat itsestäänselvyys. Siksi Passimon laitteet jalostavat tulosta asiakkaillemme, todistettavasti.

Helge: Koko ajan tulee uutta, komponentit ja menetelmät kehittyvät.

Pitkäjänteinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa on mahdollistanut monet ainutlaatuiset sovellukset tarpeen mukaan. Suunnittelumme perustuu alansa parhaimpaan, kolmiulotteiseen AutoCad - tekniikkaan. Laitteet ”rakennetaan” paikalleen jo kuvaruudulla, jolloin tilan hahmottaminen on helppoa.

Helge: 3D Autocad!

Asiakkaamme

Asiakkaamme ovat suuria ja pieniä yrityksiä, puunjalostuksen ammattilaisia. Yhdistävänä tekijänä voidaan pitää pyrkimystä jatkuvaan, kustannustehokkaaseen tuotannon kehittämiseen. Pitkäaikaiset suhteemme ovat usein poikineet ratkaisuja, joita olemme kehittäneet jo vuosia, asiakkaidemme puolesta.

Helge: Suurten ja pienten kanssa toimiminen vaatii joustavuutta ja sopeutumiskykyä.

Mekanisointilaitteet

Tuotelinjamme alkaa yksittäisitä laitteista (kuljettimet, pinkkarit, kiramot, paketointilaitteet) ja päättyy kokonaisiin tehtaisiin. Tunnettuja rekisteröityjä tavaramerkkejämme ovat

PassPlane® - höyläämölaitteet
PassPress® - liimapalkkilaitteet
PassFinger® - sormijatkoslaitteet
PassCont® - kontinlastauslaitteet
PassTimber® - puutavarakuivaamot
PassDrop® - kostutusjärjestelmät.

Huoltopalvelut

Mekanisointilaitteet ovat kehittyneet vuosien saatossa. Koneiden ja laitosten käyttöikä riippuu paljolti hyvästä ylläpidosta ja säännöllisesti tehtävistä huolloita. Huollamme omia ja muiden valmistajien laitteita PassService® - huoltosopimuksin.

Helge: Ylläpidon korostaminen tuntuu uudelta.

Alihankintapalvelut

Nykyaikainen tuotantolaitoksemme palvelee asiakkaitaan myös metalliteollisuuden alihankkijana. Voimme suunnitella asiakaskohtaisen tuotteen alusta lähtien tai tehdä kappaleen valmiiden piirustusten mukaan. Tuotanto suunnitellaan laatujärjestelmän mukaisesti. Passimo Oy on yksityinen suomalainen, täysin riippumaton yhteistyökumppani.

Helge: Suomalaisuus ja riippumattomuus. Mekaaninen metsäteollisuus on edelleen kansallinen projekti.


Lähetä kommentti