torstaina, tammikuuta 28, 2010

Matkalla Kehittyvien Maakuntien Suomeen

180120105416Olen kuvassa matkalla pois Kehittyvien Maakuntien Suomesta ja sieltä, missä Suomi vielä joskus eli metsästä.  Ehkä tämä KMS tarkoittaa maassamme poliittisen päätöksenteon pimeyden ydintä.

Maatamme hallitsee pääministeri, jota epäillään rikoksesta, kavalluksesta, asemansa väärinkäytöstä ja vain tutkivat poliisit ja oikeuskansleri tietävät, mistä kaikesta häntä epäillään.

Sääliksi käy meitä äänestäjiä, kansalaisia ja tämän maan korruptoituneita johtajia. Joku pitää olla, joka on näiden rosvojohtajien yläpuolella. He esiintyvät julkisuudessa kuin psykopaatit, jotka eivät missään tilanteessa koe tehneensä mitään väärin.

Valta sumentaa vallanhimoisen mielen. Kaikki mahdollinen tehdään, että vallankahvaan päästään ja siellä pysytään. Yksi vihkii ideaparkin, toinen juhlistaa soffanvalmistajan tehtaan avajaisia. Joka paikassa nämä veijarit käyvät vihkiäisnauhoja saksimassa kuin sattumalta ja tietämättään, että rahaa on juuri tältä firmalta tullut puolueen ehdokkaille ja tietenkin palan painikkeeksi omaan kampanjakassaan.

Suomi elää metsässä! Johtajamme näyttäytyvät maantierosvoina ja pahimman luokan metsäläisinä. Oma vika: olemme heidät valinneet ja annamme näiden oman edun jättiläisten pysyä vallassa, kun ei löydy lakia, joka veisivät heidät lopulta telkien taa ja oikeudelliseen vastuuseen.

Poliittista vastuuta näillä pirulaisilla ei ole.

Lähetä kommentti