perjantaina, maaliskuuta 23, 2012

CEMIS kehuu Kuhmon bioenergiaratkaisua

CEMIS kehui Kuhmon bioenergiaratkaisua ja kertoi Kainuun bioenergianäkymistä. Nettisivuilta löysin CEMIS-esittelyn:

Menestyksesi on mittamme

CEMIS (Centre for Measurement and Information Systems) on Oulun ja Jyväskylän yliopistojen, Kajaanin ammattikorkeakoulun, Mittatekniikan keskus MIKES:in ja VTT:n yhteinen mittaus- ja tietojärjestelmiin erikoistunut sopimuspohjainen tutkimus- ja koulutuskeskus.

Keskitymme valtakunnallisesti tärkeiden sovellusalojen, kuten kaivannaisteollisuuden, uusiutuvan kemiallisen ja mekaanisen metsäteollisuuden, ajoneuvojen tietojärjestelmien, liikunta- ja hyvinvointialan sekä peli- ja simulaatioteknologian mittaus- ja tietojärjestelmäosaamisen kehittämiseen.

CEMISissä työskentelee noin 120 mittaus- ja tietojärjestelmien asiantuntijaa. Keskuksen  vuosirahoitus on noin 10 milj. € vuodessa.

Visiomme on olla vuoteen 2015 mennessä Suomen johtava mittaus- ja tietojärjestelmiin erikoistunut tutkimus- ja koulutuskeskus. Tavoitteeseen sitoutuneiden toimijoiden yhteistyöllä synnytämme alan huippuosaajia, uutta teknologiaa ja uutta liiketoimintaa tarjoamalla tutkimus- ja kehityspalveluita sekä korkeatason koulutusta innovatiivisessa ja kansainvälisessä ympäristössä.
Lähetä kommentti