perjantaina, maaliskuuta 23, 2012

Woodpolis KuhmoWoodpolis Kuhmo

Originally uploaded by Helge V. Keitel
Kyösti Heino kertoi Woodpolis Kuhmo Energiatehokas puurakentaminen -hankkeesta Ekoteko Vuokatti -tilaisuudessa 23.3.2012. Puurakentamisen teema on ollut pitkään pinnalla Kuhmossa. Muistini mukaan 1980-luvulta alkaen. Bioenergian hyödyntämistä on kehitetty vähintään yhtä kauan.

Koulutus

Woodpolis tarjoaa monipuolista puurakentamisen koulutusta yritysten ja oppilaitosten tarpeisiin. Koulutuksella nostetaan osaamista vastaamaan nykypäivän haasteita ja mahdollisuuksia.

Tuotekehitys
Woodpolis tuottaa tuotekehityspalveluita puurakentamisen vaativille markkinoille yritysten tarpeisiin. Tuotekehityksessä ongelmia ratkotaan 3D-suunnittelun ja automatisoidun tuotannon avulla. Osallistumme kumppaneidemme kanssa tontinvarauskilpailuihin eri puolella Suomea.

Koulutustehdas
Woodpolis tarjoaa yrityksille ja oppilaitoksille monipuoliset ja nykyaikaiset koneet opetuksessa tai tuotekehityksessä hyödynnettäväksi. Käytössämme on useita rakennesahatavaran työstämiseen tarkoitettuja teollisuuskoneita. Koneympäristömme kehittyy vuonna 2012 ja pystymme työstämään myös puurakenteita kerrostaloihin ja muihin suuriin rakennelmiin.
Lähetä kommentti