torstaina, syyskuuta 20, 2007

Tutkiva oppiminen ja trialogisuus käytännössä - Tietotekniikan liitto

Tutkiva oppiminen ja trialogisuus käytännössä - Tietotekniikan liitto: "Tutkiva oppiminen ja trialogisuus käytännössä Oppijakeskeisen ja yhteisöllisen kurssin toteutus Moodlella IT-kouluttajien kaksiosainen seminaari.

Seminaarin ensimmäiseen osaan voi osallistua myös netissä (tarkat ohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse).

Aika: keskiviikkona 19.9.2007, 13.00-18.00 Paikka: HAAGA-HELIAn Pasilan toimipisteessä (Ratapihantie 13 , Messukeskuksen ja Pasilan aseman vieressä), huoneet 2209 (klo 13-15) ja 4204 (klo 15-18) 1. Uusimmat oppimisnäkemykset - teoriaa ja käytännön kokemuksia

  • Lyhyt alustus tutkivasta oppimisesta sekä trialogisesta oppimisesta.

  • Keskustelua jatketaan kalamaljatekniikalla, jossa asiantuntijat ja osallistujat voivat vaihtaa mielipiteitään, keskustella, väitellä ja oppia. Keskustelu aloitetaan tutkivan oppimisen ja trialogian soveltamisesta omilla kursseilla ja päätetään Moodle-oppimisympäristön tarjoamiin mahdollisuuksiin.

  • Keskustelun tukena osallistujille jaetaan paperilla yhteenvetoja teorioista ja käytännön toteutuksista. Jos sinulla on kerrottavaa omista kursseistasi tai muista kokemuksistasi ja saat sen tiivistettyä yhteen A4:een (vaikka kaavion tai kuvan muodossa), lähetä se sähköpostitse Tarmo Toikkaselle (@iki.fi)."
Helge: Täältä löytyy mp3-äänite 110 Mt ja 2 h.


Lähetä kommentti