maanantaina, tammikuuta 21, 2008

ARVOPAPERI ONLINE » Uutiset » Ruukin Venäjän-hankkeesta päätös kuukauden sisällä

ARVOPAPERI ONLINE »» Uutiset »» Ruukin Venäjän-hankkeesta päätös kuukauden sisällä: "Ruukin Venäjän-hankkeesta päätös kuukauden sisällä

21.01.2008 10:30 (muokattu 21.01.2008 10:34) - Interfax on kertonut, että Ruukin projekti on jäissä, mutta Matti Vikkula on kiistänyt tiedon.

Venäläinen uutistoimisto Interfax kertoi perjantaina, että venäläisviranomaiset ovat pistäneet Ruukin (osake, uutiset) 1,1 miljardin euron tehdashankkeen jäihin. Ruukki Group aikoo rakentaa Venäjälle Kostroman alueelle sahan ja sellutehtaan.

Ruukki Groupin toimitusjohtaja Matti Vikkula kuitenkin sanoi lauantaina uutistoimisto Reutersille, että tehdashanke etenee suunnitelmien mukaan.

Tänään Ruukki sanoi odottavansa, että Kostroman viranomaiset antavat kuukauden kuluessa päätöksen tehdashankkeen etenemisestä.

Ruukki Groupilla ja sen venäläisellä tytäryhtiöllä on allekirjoitetut sopimukset sahalinjojen ja metsänkorjuukaluston hankkimisesta siten, että saha voisi olla investoijan puolelta toiminnassa kuluvan vuoden lopulla.

Elokuussa Ruukki sanoi tulostiedotteessaan, että viranomaislupien saaminen on yksi riski koskien tehdashanketta: http://www.arvopaperi.fi/article/id=23588


Jenni Laurila
jenni.laurila@talentum.fi

Helge: Seuraan tätä hanketta mielenkiinnolla. Näyttää siltä, että saha-asia etenee sopimusten mukaisesti. Hyvä niin.Lähetä kommentti