perjantaina, huhtikuuta 25, 2008

Nord Water

Sain messuilla Helsingin vedeltä pullollisen pullotettua vettä, jossa oli HS:n oma etiketti. Siitäpä tuo jäi mieleen ja päätin blogata tästäkin aiheesta. Olen jossain toisaalla kirjoittanut Pariisin kaupungin vesilaitoksesta.

Nord Water Oy, Helsinki. Oy Nord Water Ltd on suomalainen yritys, joka pullottaa ja markkinoi pullotettua vettä kotimaahan ja vientiin.

Katselin Helsingin vedeltä saamaani pulloa ja vertasin sitä Nord Waterin sivuilla olevaan kuvaan ja kyllä nämä täsmäsivät.

Muistan hämärästi lukeneeni juttuja veden viemisestä Saudi-Arabiaan. Pohjanmaalla on myös joku samalla alalla toimiva, mutta en tietenkään muista sen nimeä.

Oy Nord Water Ltd pullottaa, myy, jakelee ja markkinoi korkealaatuista juomavettä. Nord Waterin pullottamo avattiin vuonna 2004. Pullottamo ja toimisto sijaitsevat Helsingin Pitkäkoskella, lisäksi yrityksellä on toimistot Saudi Arabiassa ja Yhdysvalloissa.

Nord Water on yksi Suomen johtavista pullotetun veden viejistä. Yrityksen päämarkkina-alue on Lähi-idässä, Saudi Arabiassa. Nord Waterin asiakkaat ovat mm. päivittäistavarakaupat, tukut, ravintolat, cateringin yritykset, suuret tapahtumat, laivamuonittajat ja yksittäiset yritykset.
Lähetä kommentti