lauantaina, heinäkuuta 03, 2010

Havaitsin Rautasillan Twitterissä ja laitoin tänne muistiin

Vahva osaaminen. Luotettava kumppanuus. Rautasilta.

june29_2010 024 No niin, pohjoisesta löytyy aktiivisia sosiaalisen median toimijoita, kouluttajia ja kehittäjiä. Tässä yksi heistä. Löysin taustatiedot Twitteristä. Rakennan pohjoista yhteysverkostoa ja kuvailen henkilöitä tarjolla olevien tietojen pohjalta.

Henkilöhaastattelut ja –profiloinnit ovat pitkään olleet mielen päällä. Some ilman ihmistä ja ihmisiä on mahdoton yhtälö. Vähitellen digitaalisesta sumusta nousee esille kansallisia ja kansainvälisiä yksilöitä. Tulen jatkossa tekemään yrityshaastatteluja, joissa nosta henkilöt keskiöön. Yrityksiä ei voi tarkastella pelkästään pörssikurssien ja tuotevalikoiman kiinnostavuuden kautta.

Rautasilta kertoo itsestään

Sitten se pitempi versio: Olen opiskellut kirjallisuutta, filosofiaa, taidehistoriaa, audiovisuaalista mediakulttuuria. Olen Jyväskylän yliopiston kasvatteja ja Lapin yliopiston alumni.

Työhistoriaani kuuluu päätoimittajuutta ja linjanvastaavan hommia. Olen opettanut päätoimisesti mediaa 16 vuotta ja sivutoimisesti siihen vielä kolme vuotta päälle.

Yrittäjänä olen ansainnut elantoni mm. videoilla, freelance-toimittajuudella ja kouluttajana. Sydämeni sykkii kuitenkin sosiaalisen median käytölle yrityksissä ja organisaatioissa ja niiden kanssa teenkin pääosan työajastani tällä hetkellä. Uskon, että maailma on muuttumassa ja haluan auttaa yrityksiä näkemään tämän muutoksen mahdollisuudet toiminnassaan.

Uskon myös, että tämä muutos tekee meidän kaikkien työstä hauskempaa ja tehokkaampaa!

Olen myös ystävyysyrittäjä, friendtrepreneur. Olen ystäväyrittäjyys-ajattelun isä ja verkoston perustaja. Ajatuksena on pienyrittäjien verkostoituminen vahvaksi toimijaksi, tiedon jakajiksi ja mentoreiksi. Sekä tietenkin ystäväyrittäjien liiketoiminnan tehostaminen. Voit aloittaa tutustumisen aiheeseen vaikka facebook-ryhmästämme: http://www.facebook.com/friendtrepreneur Verkostosta Yrittäjät.fi-sivulla.

Siviilielämässä olen isä ja aviomies. Ikä 47. Kaksi lapsistani on jo omillaan. Matkustelen, kuntoilen, luen, valokuvaan ja videoin.

Elämäntyyliyrittäjänä teen yrittäjyyttä siitä mistä nautin. Uskon, että se näkyy ja tuntuu myös asiakkailleni.

Lapin Kansasta

Lue Eero Leppäsen haastattelu Lapin Kansasta! (Linkki PDF-tiedostoon) ja kuuntele Yleisradion haastattelu

Breaking News: KovaKoodarit alkaa tarjota sosiaaliseen mediaan integroituja verkkokauppoja yhdessä Rautasillan kanssa. Kysy innovatiisia nettikauppojamme!

Referenssit puhuvat puolestaan.

Haluatko organisaatiosi Facebookiin ja siihen koulutuksen ja toteutuksen? Rautasilta voi toimittaa koko paketin. Rautasilta on toteuttanut mm. Lapin Kansan FB-sivut (http://www.facebook.com/lapinkansa)

Haluatko ammattitaitoisen ja räätälöidyn suunnitelman ja strategian siitä miten yrityksesi tai organisaatiosi tulisi näkyä sosiaalisessa mediassa? Rautasilta laatii mm. kulttuuritalo Korundin sosiaalisen median strategian. Lue lisää…

Tarvitseeko organisaatiosi sosiaalisen median intran? Lue lisää…


Tarvitsetteko sosiaalisen median sisältötuotantoa, videoita, blogeja yms.? Lue lisää…


Kysy myös täsmäkoulutusta ja konsultaatiota kaikkiin organisaationne sosiaaliseen median kehityshankkeisiin. Lue lisää…

VOIT TILATA RAUTASILLAN MYÖS PUHUJAKSI. EERO LEPPÄNEN ON KOKENUT, INNOSTAVA JA MOTIVOIVA ESIINTYJÄ.

RAUTASILTA tekee asioita, jotka se tietää osaavansa.

Rautasilta on yksi Suomen sosiaalisen median edelläkävijäyrityksistä:

Vierityspalkin listaus

Ota yhteys:
Eero Leppänen TaM
040 512 63 91     040 512 63 91  info at rautasilta.com

Ei kommentteja: